PERGI JAHANAM DENGAN ISRAEL.

YA ALLAH ...ENGKAU HANCURKANLAH ISRAEL.

Gambar hari Ini

Gambar hari Ini
Seloka Kedah

Solat.

Solat.
Sembahyanglah Kamu, Sebelum Kamu di Sembahyangkan

PALESTINE

PALESTINE
Ya ALLAH selamatkanlah bumi Palestin dan juga saudara seagama kami di sana....Amin.

Tuesday, 24 June 2008

Keluarga Aku

Inilah gambar terkini aku dengan isteri dan anak-anak tersayang.Farah senyum jer bila makcunya nak ambil gambar. Dia ni memang suka bergambar,dah nak masuk umur 4 tahun 23 hb september nanti.
Amsyar pula macam tengah memikirkan masalah negara jer...pikiq apa dik harga minyak dan harga barang makin naik ke?

Al-fatihahSemalam genaplah 6 tahun Ustaz Haji Fadzil Noor pergi meninggalkan kita. Semoga Allah SWT mencucuri rahmat ke atas rohnya. Alfatihah

Monday, 9 June 2008

Kebesaran Tuhan

Pemandangan di sekitar Tasik Banding,tasik buatan manusia ekoran terbinanya Empangan Temenggor yang terletak di Gerik Perak. Keindahan dan kedamaian di sini cukup untuk menenangkan fikiran.

Sunday, 8 June 2008

Cuti-Cuti Malaysia

Cuti sekolah baru ni aku mengambil kesempatan untuk membawa keluarga bercuti ke Kelantan darulnaim. sebenarnya plan untuk ke Kelantan ni dah di rancang dari tahun lepas lagi. hasrat untuk bercuti ke Kelantan pada hujung tahun lepas tidak kesampaian kerana banjir. Jadi hajat untuk bercuti ke Kelantan ditunaikan pada cuti semester kali ini. Percutian 3 hari 2 malam ni dirasakan terlalu singkat, terima kasih kepada rakan sewaktu sama-sama belajar di MPTAA dulu md nor kerana bersusah payah menguruskan tempat tinggal sepanjang berada di Kelantan.

Antara Gambar-gambar yang sempat dirakamkan sepanjang berada di Kelantan.....

kakak ngan adik macam tak sudi jer ayah nak tangkap gambar

mama tengah tengok-tengok kedai mana yang nak disinggahi semasa jalan-jalan cari tudung di Pasar Siti Khadijah

Bergambar beramai-ramai sebelum bergerak ke PCB. Adik ngan kakak masing-masing memegang mainan yang baru dibeliSenja di Pantai Cahaya Bulan memang mengasyidkanMakan malam di medan selera bersebelahan dengan Stadium Sultan Muhammad ke IV