PERGI JAHANAM DENGAN ISRAEL.

YA ALLAH ...ENGKAU HANCURKANLAH ISRAEL.

Gambar hari Ini

Gambar hari Ini
Seloka Kedah

Solat.

Solat.
Sembahyanglah Kamu, Sebelum Kamu di Sembahyangkan

PALESTINE

PALESTINE
Ya ALLAH selamatkanlah bumi Palestin dan juga saudara seagama kami di sana....Amin.

Thursday, 27 August 2009

Nostalgia 9801

Keterangan gambar :
Duduk dari kanan : Seme, Duan, Fadhil ( Poid), Hisyam( Ise), Nazri, Ustaz Ahmad Said (Mentor), Shukri ( Ajis), Anwar( Abe Wa), Zakiyamani ( Abe Ko) Wahab(Hub), Faizal (Tok ayah) dan Khairul ( Wok Yoh).
Tengah Kanan : Sani, Hazmah, Ruzilayati, Norlida, Azmani, Khazani, Kak Fid, Liya,Zaharah( Cik ah), Anisah,kak Ilah, Zulina dan Ahmad.
Belakang Kanan : Sakimah, Hamidah, Ct Khadijah, jamilah, Shamsiah, Noraini,Azizah,Aminah dan Zalinawati.

Inilah gambar kenangan semasa aku berada di semester pertama Pengajian Agama/ Kajian Tempatan di IPTAA. Gambar ini dirakamkan 11 tahun yang lalu. 11 tahun merupakan satu tempoh yang panjang sebab itulah rakan-rakan yang terdapat dalam gambar ini ada yang telah terputus hubungan. Apabila habis sahaja pengajian di IPTAA kami semua membawa haluan masing-masing berpandukan sekeping surat posting. Aku dan beberpa orang rakan telah dipostingkan ke negeri di bawah bayu, ada yang ke Sarawak, Negeri Sembilan, Johor, Selangor dan Terengganu. Kepada rakan-rakan yang masih berhubung terima kasih diucapkan, kepada yang terputus hubungan akan aku jejaki selagi terdaya.Semoga suatu hari nanti kita semua dapat bertemu semula untuk mengimbas kembali secebis kenangan sepanjang tiga tahun kita bersama di IPTAA.

Jika ada sahabat PAKT 9801 yang menjengok blog ini, sila bagi komen dalan ruangan komen di bawah

1 comments:

ochea said...

Jika ada sahabat sekelas di IPTAA dulu, sila hubungi saya