PERGI JAHANAM DENGAN ISRAEL.

YA ALLAH ...ENGKAU HANCURKANLAH ISRAEL.

Gambar hari Ini

Gambar hari Ini
Seloka Kedah

Solat.

Solat.
Sembahyanglah Kamu, Sebelum Kamu di Sembahyangkan

PALESTINE

PALESTINE
Ya ALLAH selamatkanlah bumi Palestin dan juga saudara seagama kami di sana....Amin.

Wednesday, 12 November 2008

Perkhemahan Bersepadu Tahun 6 SKS

Gambar-gambar sekitar program Perkhemahan Bersepadu Unit Beruniform Tahun 6 SK Sulaiman 2008.Khemah untuk murid-murid lelaki. terima kasih kepada ATM Kem Bentong yang sudi meminjamkan 4 buah khemah kepada kami.


Khemah untuk murid-murid perempuan. Ramai yang komplen kata sempit tidur enam orang dalam satu khemah. Kalau ngkorang nak selesa balik tidur kat umah la budak-budak oii...

Orang-orang kuat di bahagian masakan. Tanpa dia orang ni alamat kebulur la peserta-peserta perkhemahan. Kak Remy menyinsing lengan untuk membasuh ayam, Kiah masih mampu tersenyum walaupun terpaksa bangun awal pagi untuk datang menyediakan makanan kepada semua orang yang terlibat dalam perkhemahan ini.Guru-guru yang lain sedang mengisi perut dengan roti canai sekeping seorang.
Antara aktiviti yang dijalankan sepanjang program perkhemahan ini.Semua peserta menunjukkan minat terhadap semua aktiviti yang dijalankan.
Sebelum makan kita kena baca doa dulu..Cikgu Zaki sedang memilih calon yang berkaliber untuk mengetuai bacaan doa. Kalau takde yang nak baca doa tu..ngko la yang baca Pokki.
Wajah insan-insan terpilih menghiasi ruang sesawang ini.

Akram senyum jer mentang-mentanglah kumpulan dia banyak menang pertandingan yang dijalankan.

Abang Ajak tak sempat nak tukar pakaian teringin sangat nak bersenamrobik.

Rina ngan Syamimi ni pula minta gambar mereka dirakamkan sebelum masuk tidur. Selagi tak ambil gambar selagi tu la tak nak masuk tidur.Apelah budak dua orang ni.


Azatul pula tersenyum malu bila menyedari gelagatnya dirakamkan oleh Ustaz Hisyam.
Tahun depan awak tukar sekolah ke Simpang Pulai bawa sekali makhluk halus yang selalu ganggu awak tu...Buang dia kat hutan simpan Negeri Perak tak pun halau dia pi pungut daun teh di Cameron Highland.

0 comments: